Galatasaray vernietigde Bayern de hele helft. Maar toen raakte Kane opgewonden

Galatasaray – Bayern – 1:3, video
En de Turken stonden op en gaven de wedstrijd weg.

Bayern behaalde zijn derde overwinning in drie rondes van de groepsfase van de Champions League. Maar de Duitse kampioenen hadden veel geluk in Istanbul.

Vanaf de eerste minuten speelde Galatasaray zo dat het onmogelijk was om te begrijpen waar het team van het Turkse kampioenschap was en waar de topclub van Europa was. De Turken vielen zeer moedig aan, met een groot aantal spelers, drongen aan en probeerden door tegendruk snel de bal terug te krijgen. In deze situatie kon Bayern veel vrije ruimte krijgen, maar de Duitse kampioen handelde vaak initiatiefloos en langzaam. Over het algemeen was het team van Okan Buruc gewoon beter dan het team van Thomas Tuchel.

Galatasaray creëerde verschillende kansen met de deelname van Icardi, die, in tegenstelling tot de informatie voorafgaand aan de wedstrijd, nog steeds met een blessure het veld betrad, en hun “tien” Akturkoglu. Maar de Turk scoorde niet vanuit zulke posities als het moeilijker was om voorbij te schieten dan op doel. Hij raakte niet eens een leeg net, en in andere afleveringen werd Bayern gered door doelman Ulreich, de vervanger van Neuer, die op het punt stond terug te keren naar het veld. Daarom volgde het doelpunt van de Duitsers in de 8e minuut helemaal niet uit de logica van het spel. Beide Turkse verdedigers maakten fouten in de achterste vier van Galatasaray (eerst Bardakci, daarna Karatas), en Coman kon drie balcontacten maken in het strafschopgebied van de tegenstander voordat de bal in het net vloog.

Dit doelpunt had echter geen enkele invloed op de wedstrijd. Galatasaray bleef domineren en druk uitoefenen, rechtsback Boe draaide de wervels van Bayern-linksback Davis, en Karatas gooide ooit zo ver uit dat de bal van een Duitse speler afketste en op de paal terechtkwam. Pas na een half uur spelen scoorden de gastheren een welverdiend doelpunt. Galatasaray brak, ten koste van Karatas, door de andere flank van de verdediging van de Duitse kampioen, en Icardi, terwijl hij probeerde vooruit te spelen, werd door Kimmich in zijn been geraakt. De Argentijn nam de strafschop zelf – en hoe brutaal! Mauro voerde panenka uit. De statistieken van schoten bij de pauze braken de norm – 16:3 (op doel – 4:2). En in de hele eerste helft kwam Kane de bal slechts één keer tegen in het strafschopgebied van iemand anders.

De rechten op de video behoren toe aan National Sports Channel LLC.

In de eerste minuten van de tweede helft leek het erop dat Bayern eindelijk honderd procent aanzette. Het team van Tuchel had een behoorlijk goede run, waarbij ze hun lijnen verhoogden en hun controle en terugkeer van de bal verbeterden. Duitse muziek speelde echter niet lang. Toen rolde een nieuwe golf van Galatasaray-aanvallen de poort van Ulreich binnen. De krachtige energie van de tribunes dreef de Turken vooruit. Icardi bleef de centrale figuur in het offensief van het team uit Istanbul. Als Mauro echt met grote schade heeft gespeeld, dan moet hij worden geëerd en geprezen voor zijn wil.

Maar Galatasaray had natuurlijk niet de hele wedstrijd met de hoogste intensiteit en dominantie over de Duitse kampioen kunnen spelen. De gastheren werden moe en in open voetbal begon Bayern het spel beter te beheersen. Uiteindelijk leidde dit tot het tweede doelpunt tegen Muslera – de klasse van de ploeg van Tuchel woog zwaarder. In de aflevering met het doelpunt van Kane rolden de Duitsers de linkerflank van de Turkse verdediging uit, en Musiala speelde subtiel en sneed een pass naar de Engelsman af. Kane trapte met zijn hiel, raakte Boe, maar maakte de tweede poging af. Op dat moment maakte de aanvaller zijn derde en vierde aanraking in het strafschopgebied van de tegenstander.

Hierna veranderde het dappere voetbal van Galatasaray in avontuurlijk voetbal. De ploeg van Buruk had niet meer de kracht om de bal hoog terug te krijgen, maar wilde spelen zoals voor rust. De Turken stonden daadwerkelijk op, dus het derde doelpunt van Bayern was een kwestie van tijd. Hij kwam van de linkerflank van de Duitsers. Dit keer assisteerde Kane Musiala, die de aflevering met twee aanrakingen besliste.

Als gevolg hiervan was Galatasaray in deze meer dan 45 minuten veel inferieur aan Bayern wat betreft schoten – 4:11 (op doel – 0:5). Het enige dat de Turken uiteindelijk overkwamen, was in blessuretijd een doelpunt maken met hun hand. En zelfs vanuit buitenspel.

Groepstafels van de Champions League

Galatasaray-Bayern. Kane zal testen hoe goed Icardi is

Mbappe vernietigde de ongelukkige verdediger. En toen maakte Milan zichzelf af

Provocatie van Zadorov! Raakte een liggende Malkin en weigerde toen te vechten

Tottenham verkocht Kane, maar leidt de Premier League. Wat is er aan de hand?

Kazachstan gaf bijna de helft niet toe aan Denemarken. Maar welke simpele doelpunten miste het team van Adiev!

“Hij heeft de hele rechterlijke macht in de problemen gebracht.” Het schandaal in het Spartak-spel is ernstiger dan het lijkt

Die al meer scoorde in de RPL dan in het hele afgelopen seizoen. De vooruitgang van sommige mensen is indrukwekkend

Voetbalweddenschap met een notering van 8,25: Postecoglou zorgt ervoor dat Kane spijt krijgt van zijn vertrek

‘Hij is twaalf jaar oud? Hij is walgelijk! Een NHL-scheidsrechter vernietigde een speler met een krachtige kracht en stuurde hem vervolgens van het…

Wat een debuut in de NHL! Voronkov kreeg ruzie met een stoere kerel en scoorde toen het eerste punt in de competitie

Datsik viel met zijn gezicht naar beneden op de grond! Een enorme Wit-Russische vernietigde Rode Tarzan

“Als je de tweede helft had gespeeld, had Engeland niet gescoord.” Hoe Yashin een ster werd van het Wereldteam

De Champions League is terug! Hoe zullen Manchester United, Real Madrid, Bayern en Napoli spelen? LIVE

“Het is een wilde situatie. Spelers zijn het doelwit.” Bayern verandert onder Tuchel in Hollywood

De duurste doelman ter wereld speelt niet in de eredivisie. Bayern en de Premier League-giganten willen dit oplossen

Kasatkina haalde de helft van het kleine eindtoernooi. De Rus behaalde twee overwinningen in de groep

“Wie geeft er niets om McDavid?” De beste hockeyspeler ter wereld raakte geblesseerd – hoe erg is dat?

Ramos is de koning van de strijd tegen Real Madrid. Gered van een doelpunt, raakte in conflict en scoorde bijna het winnende doelpunt!

Khokhlachev raakte in een schandaal terecht, Avangard en Salavat kwamen in een stroomversnelling. KHL-daguitslagen

Alonso raakte bijna de muur, de twee teams zijn intrigerend. Hoogtepunten van de Mexicaanse GP van vrijdag

Meet Owen Cox, a passionate gamer with a rich history in the world of gaming. From owning nearly every console since the Atari 2600 to indulging in gaming for over two decades, Owen's love for gaming knows no bounds. With experience in gaming retail, he has had the opportunity to immerse himself in the vibrant gaming community and share his expertise with fellow enthusiasts. Additionally, Owen has worked at Deloitte USI, honing his professional skills in a dynamic environment. Currently, as an Inventory Specialist at Best Buy, he continues to contribute to the ever-evolving landscape of technology and gaming.