Khokhlachev raakte in een schandaal terecht, Avangard en Salavat kwamen in een stroomversnelling. KHL-daguitslagen

Op 15 oktober vonden zes wedstrijden plaats in het reguliere seizoen van Fonbet KHL. We vatten de speeldag samen en praten over de meest interessante momenten van de gespeelde wedstrijden.

De dag in de hockeyzandbak begon met een schandaal.

Amoer-aanvaller Alexander Khokhlachev viel de auto van een inwoner van Khabarovsk aan nadat hij verloor van Ak Bars (2:3 OT), meldt telegramkanaal 112. Het incident gebeurde vanavond.

De Amoer-aanvaller sprong plotseling op de motorkap en liep om de auto heen. Later legde hij zijn actie uit als een grap. Ook zouden Amoer-verdediger Viktor Baldaev en Khabarovsk-clubaanvaller Vyacheslav Gretsky aan de aanval hebben deelgenomen. Nu onderzoekt de clubleiding de situatie. Volgens de bron heeft de eigenaar van de auto nog geen aangifte gedaan bij de politie.

Opmerkelijk is dat Khokhlachev vóór de start van het nieuwe KHL-seizoen 2023/2024 werd geruild naar Amoer. De aanvaller speelde 15 wedstrijden voor de Khabarovsk-club, waarin hij drie doelpunten scoorde en zes assists gaf. In de afgelopen twaalf wedstrijden scoorde Khokhlachev slechts twee punten en gaf hij twee assists.

Laten we opmerken dat, volgens het kampioenschap, het salaris van spits Alexander Khokhlachev onder zijn contract bij Amoer 150 miljoen roebel bedraagt ​​voor twee jaar (75 miljoen roebel per seizoen). Bij dit bedrag is geen rekening gehouden met bonussen.

De speeldag begon in Astana, waarbij het Magnitogorsk-team de wedstrijd in de verlenging won met een score van 4:3.

Laten we er rekening mee houden dat Metallurg tijdens de wedstrijd verloor met een score van 0:2. Riley Barber en Roman Starchenko scoorden doelpunten voor Barys. De terugkeer van Magnitogorsk in de wedstrijd begon met een doelpunt van Danila Yurov. Vervolgens scoorden Nikita Grebenkin en Nikita Mikhailis nog twee doelpunten in de tweede periode. Merk op dat Mikhailis een doelpunt scoorde tegen zijn oude club. Aan het einde van de derde periode maakte Rudolf Cerveny de stand gelijk. In de verlenging scoorde Denis Zernov het winnende doelpunt op aangeven van Mikhailis. Het doel van de teams werd verdedigd door Andrey Shutov en Ilya Nabokov.

Barys leed een tweede nederlaag op rij en ontmoet Lada op 18 oktober. Metallurg won de tweede wedstrijd op rij en ontmoet Avtomobilist op 17 oktober.

De rechten op de video behoren toe aan KHL LLC. Je kunt de video bekijken op de officiële website van de competitie.

Omsk behaalde een zelfverzekerde overwinning met een score van 4:1. Lokomotiv wist halverwege de eerste periode de score te openen in de wedstrijd, toen Artur Kayumov een trefzeker schot maakte. Avangard scoorde drie onbeantwoorde doelpunten in de tweede periode, waarbij Denis Vengryzhanovsky, Libor Shulak en Reed Boucher scoorden. Vladimir Tkachev, die de meerderheid bekeerde, versterkte de voorsprong van de gastheren aan het begin van de derde periode. Het doel van het team werd verdedigd door Ilya Proskuryakov en Daniil Isaev.

Avangard behaalde zijn derde overwinning op rij en ontmoet Vityaz op 18 oktober. Lokomotiv speelt op 19 oktober in Moskou tegen CSKA.

De ontmoeting eindigde in een overwinning voor de gastheren met een score van 4:2. Aan het begin van de eerste twintig minuten opende Vyacheslav Leshchenko de score in de wedstrijd met een pass van Sergei Shmelev. In de 10e minuut van de periode verdubbelde Egor Suchkov de voorsprong van de gastheren met assists van Matvey Guskov en Evgeniy Timkin.

Halverwege de tweede periode brak Roman Gorbunov de score met een pass van Vyacheslav Osnovin. In de 16e minuut van de derde periode maakte Nick Merkley, met een pass van Alexander Volkov, de score 2:2, maar een minuut later zette Sergei Shmelev, met passes van Vladislav Efremov en Alexander Sharov, het Ufa-team opnieuw op voorsprong. Aan het einde van de wedstrijd bepaalde Evgeniy Timkin de eindscore door in het lege net van de gasten te scoren.

In de volgende wedstrijd speelt Salavat Yulaev op 20 oktober uit tegen Severstal. De inwoners van Minsk ontvangen op 19 oktober Kunlun Red Star.

De ontmoeting eindigde in verlenging met een score van 3:2 in het voordeel van de gastheren. De eerste periode verliep zonder doelpunten. Halverwege de tweede twintig minuten opende Derek Barak de score in de wedstrijd.

In de 11e minuut van de derde periode bracht Brooks Macek de stand in evenwicht met assists van Anatoly Golyshev en Sergei Shirokov. In de 17e minuut van de periode zette Igor Ugolnikov, via een pass van Ivan Savchik, de gasten opnieuw op voorsprong. 25 seconden voor het einde van de derde periode maakte Anatoly Golyshev de score 2:2 met assists van Stefan Da Costa en Brooks Macek. In de verlenging kwam de overwinning naar de gastheren door een doelpunt van Macek, die een tweehonkslag scoorde.

In de volgende wedstrijd speelt Avtomobilist op het thuisijs tegen Metallurg Magnitogorsk op 17 oktober. “Vityaz” speelt op 18 oktober een thuiswedstrijd met Omsk “Avangard”.

Programma voor 16 oktober

“Avangard” is opnieuw in verval, “Salavat” heeft een reeks overwinningen. KHL-daguitslagen

“Avangard” nam wraak op “Dynamo”, “Salavat” bracht een nederlaag toe aan “Vityaz”. KHL-daguitslagen

Het doelpunt van Khokhlachev onmiddellijk na het schandaal, een zeldzaam geval in de Oeral-derby. Resultaten van de dag in de KHL

“Avangard” en CSKA worden gestraft voor het nemen van risico’s, “Torpedo” heeft vreemde problemen. Resultaten van de dag in de KHL

“Ak Bars” won de remake van de finale, “Dynamo” Minsk brak de verschrikkelijke streak. KHL-daguitslagen

SKA verlengde de crisis van Lokomotiv, Dynamo overleefde de Russische hockeyklassiekers. KHL-daguitslagen

“Torpedo” en “Siberia” zorgden voor een show, “Spartak” vestigde een clubrecord. KHL-daguitslagen

SKA en CSKA veroorzaakten vernietiging, Spartak kreeg een krachtig momentum. KHL-daguitslagen

Het eerste doelpunt van Khusnutdinov hielp Sochi niet; Spartak heeft al 5 wedstrijden gewonnen. KHL-daguitslagen

Het einde van de recordreeks van Spartak, Fedorov wil geen EU-sancties. KHL-daguitslagen

Clash of Clans en Clash Royale kwamen beschikbaar op pc

“Hij heeft de hele rechterlijke macht in de problemen gebracht.” Het schandaal in het Spartak-spel is ernstiger dan het lijkt

De scheidsrechters worden geconfronteerd met fundamentele hervormingen. Nieuwe gevolgen van het Liverpool-schandaal

Een enorm schandaal in de NHL! De speler uit Ottawa kreeg de grootste diskwalificatie uit de geschiedenis

“Wie geeft er niets om McDavid?” De beste hockeyspeler ter wereld raakte geblesseerd – hoe erg is dat?

Ramos is de koning van de strijd tegen Real Madrid. Gered van een doelpunt, raakte in conflict en scoorde bijna het winnende doelpunt!