“Avangard” nam wraak op “Dynamo”, “Salavat” bracht een nederlaag toe aan “Vityaz”. KHL-daguitslagen

Op 13 oktober vonden zes wedstrijden plaats in het reguliere seizoen van Fonbet KHL. We vatten de speeldag samen en praten over de meest interessante momenten van de gespeelde wedstrijden.

De bijeenkomst eindigde met de overwinning van de gasten met een score van 4:2 (1:1, 2:0, 1:1).

In de 14e minuut bracht Pavel Gogolev de ploeg van Novosibirsk op voorsprong. Na 31 seconden maakte Pavel Akolzin de stand gelijk. In de 24e minuut scoorde de Metallurg-aanvaller een tweehonkslag. Maxim Karpov en Denis Zernov kregen punten voor assists. In de 35e minuut scoorde Alexander Petunin het derde doelpunt. Danila Yurov en Robin Press scoorden punten voor assists.

In de volgende wedstrijd van het reguliere seizoen van de KHL speelt Siberië op 16 oktober in Moskou tegen Dynamo. Barys zal op 15 oktober gastheer zijn van Metallurg.

Je kunt de video bekijken op de officiële KHL-website. De rechten op de video behoren toe aan KHL LLC.

De ontmoeting eindigde in een overwinning voor de gastheren met een score van 3:0 (0:0, 3:0, 0:0).

De eerste periode verliep zonder doelpunten. In de 25e minuut bracht Michail Gulyaev het team van Omsk op voorsprong. Ivan Nikolishin en Vladimir Tkachev kregen punten voor assists. In de 28e minuut zette Reed Boucher de powerplay om na een pass van Damir Sharipzyanov – 2:0. Na 61 seconden scoorde Igor Martynov het derde doelpunt. Zo nam het Omsk-team wraak op hun tegenstander voor hun nederlaag in Moskou met een score van 0:6.

In de volgende wedstrijd van het reguliere seizoen van de KHL speelt Dynamo op 16 oktober in Moskou tegen Siberië. Avangard zal op 15 oktober Lokomotiv ontvangen.

In de vierde minuut bracht Daniil But, via een pass van Maxim Shalunov, de spoorwegarbeiders op voorsprong. In de 33e minuut verdubbelde Pavel Kraskovsky de voorsprong van Lokomotiv. Alexander Polunin en Alexey Kozhevnikov ontvingen punten voor het scoren van passen. In de 42e minuut scoorde Pavel Kraskovsky, nadat hij de meerderheid had bekeerd, het derde doelpunt. Maxim Sjalunov, Daniil But en Daniil Tesanov scoorden ook elk een doelpunt.

In de volgende wedstrijd van het reguliere seizoen van de KHL speelt Lokomotiv tegen Avangard in Omsk. Barys zal Metallurg hosten. Beide wedstrijden vinden plaats op 15 oktober.

In de 10e minuut bracht Alexander Sevostyanov, nadat hij de numerieke meerderheid had gerealiseerd, Avtomobilist op voorsprong. Anatoly Golyshev en Brooks Macek kregen punten voor assists. In de 15e minuut maakte Albert Yarullin de stand gelijk na een pass van Danil Yurtaikin. In de 19e minuut scoorde Maxim Osipov het tweede doelpunt tegen het Tsjeljabinsk-team.

In de volgende wedstrijd van het reguliere KHL-kampioenschap speelt Avtomobilist op 15 oktober in Jekaterinenburg tegen Vityaz. “Traktor” zal op 17 oktober gastheer zijn van “Amur”.

De ontmoeting eindigde met een verpletterende overwinning voor de gastheren met een score van 8:1 (3:0, 4:0, 1:1).

In de derde minuut bracht Alexander Sharov de Yulaevieten op voorsprong. In de negende minuut verdubbelde Josh Livo de voorsprong van Salavat. In de 18e minuut scoorde Alexander Khmielewski het derde doelpunt. In de 23e minuut scoorde Alexander Khmelevski een tweehonkslag. In de 33e minuut scoorde Josh Livo zijn tweede doelpunt. Ivan Drozdov, Vladislav Efremov en Vyacheslav Leshchenko scoorden opnieuw. Ruslan Pedan scoorde het doelpunt voor Vityaz.

In de achtste minuut zette Roman Gorbunov de ploeg uit Minsk op voorsprong. In de 16e minuut maakte Borna Rendulic de stand gelijk met een pass van Alexander Nikishin. In de 28e minuut zette Yanni Kaldis Dynamo opnieuw op voorsprong. In de 29e minuut herstelde Sergei Tolchinsky, die de meerderheid van de pass van Alexander Kadeikin omzette, de score naar 2:2. In de 33e minuut scoorde Artyom Sergeev het derde doelpunt tegen de gasten. Borna Rendulic scoorde de assist.

In de volgende wedstrijd van het reguliere seizoen van de KHL speelt Dynamo op 15 oktober in Ufa tegen Salavat Yulaev. SKA zal op 16 oktober gastheer zijn voor Admiral.

Programma voor 14 oktober

“Avangard” is opnieuw in verval, “Salavat” heeft een reeks overwinningen. KHL-daguitslagen

Khokhlachev raakte in een schandaal terecht, Avangard en Salavat kwamen in een stroomversnelling. KHL-daguitslagen

“Vityaz” – “Avangard”. Ryabykin zal alle goede dingen over Omsk vergeten

“Ak Bars” won de remake van de finale, “Dynamo” Minsk brak de verschrikkelijke streak. KHL-daguitslagen

SKA verlengde de crisis van Lokomotiv, Dynamo overleefde de Russische hockeyklassiekers. KHL-daguitslagen

Safiullin nam wraak op de dader van Medvedev. Russische tennissers keerden zegevierend terug naar Europa

“Avangard” en CSKA worden gestraft voor het nemen van risico’s, “Torpedo” heeft vreemde problemen. Resultaten van de dag in de KHL

Shesterkin nam de shootout en wilde meedoen aan de strijd! Rangers-wedstrijd eindigt in massale vechtpartij

“Torpedo” en “Siberia” zorgden voor een show, “Spartak” vestigde een clubrecord. KHL-daguitslagen

SKA en CSKA veroorzaakten vernietiging, Spartak kreeg een krachtig momentum. KHL-daguitslagen

Het eerste doelpunt van Khusnutdinov hielp Sochi niet; Spartak heeft al 5 wedstrijden gewonnen. KHL-daguitslagen

Het einde van de recordreeks van Spartak, Fedorov wil geen EU-sancties. KHL-daguitslagen

Kazachstan gaf bijna de helft niet toe aan Denemarken. Maar welke simpele doelpunten miste het team van Adiev!

“Lokomotiv” – “Dynamo”: Lichka en Galaktionov staan ​​op het punt aan te vallen!

Wendel bracht Zenit met een fenomenaal doelpunt naar de tweede plaats in de RPL. Samara’s plan mislukte

Golovin draaide in zijn eentje de wedstrijd om in Frankrijk. En bracht Monaco terug naar de eerste plaats

Het briljante doelpunt van Mbappé in de bovenhoek bracht het team naar het EK! De Franse statistieken zijn perfect

“Het waren niet de kanshebbers voor de titel die speelden, maar verschillende polen van de tafel.” Zoete wraak van Lokomotiv

Is Alcaraz verstandig geworden? Carlos stopte met de achtervolging van Djokovic en nam een ​​broodnodige pauze

Wraak van Makhachev en Volkanovski, strijd van Chimaev en Usman. Top 6 gevechten van de komende week

Meet Umar Coleman, a professional with a wealth of experience in the realm of Linux administration and Unix systems. With a career spanning over two decades, Umar has honed his expertise as a Linux (Red Hat) admin since 2006, building on his earlier experiences with Unix systems from the 80s. Beyond his technical pursuits, he has ventured into radar research engineering and is also a dedicated teacher of Natural Family Planning. As a system administrator, Umar has been instrumental in ensuring the smooth operation of systems since 2005. With a passion for the web, he embraces hardcore web practices and excels as a social media specialist. A devoted music scholar, Umar constantly explores the diverse realms of music. As an entrepreneur, he pursues his ambitions while also indulging in his love for food as a wannabe food fan. In his leisure time, Umar enjoys gaming, immersing himself in captivating virtual worlds.