SKA verlengde de crisis van Lokomotiv, Dynamo overleefde de Russische hockeyklassiekers. KHL-daguitslagen

Dynamo overleefde in de Russische hockeyklassiekers
“Traktor” verloor zijn overwinning in Nizjnekamsk op een ongelooflijk teleurstellende manier – “Neftekhimik” verlengde zijn winning streak.

Op 23 oktober vonden drie wedstrijden plaats in het reguliere seizoen van Fonbet KHL. We vatten de speeldag samen en vertellen je de belangrijkste dingen over de afgelopen wedstrijden.

In de 16e minuut bracht Maxim Shabanov, nadat hij de numerieke meerderheid had gerealiseerd, het Tsjeljabinsk-team op voorsprong. Egor Popov en Vladimir Tkachev kregen punten voor assists. De tweede periode verliep zonder doelpunten. In de 49e minuut maakte Artyom Serikov de stand gelijk. Nikita Setdikov en Bulat Shafigullin kregen punten voor assists. In de 54e minuut nam Dmitry Sokolov de leiding door een pass van Nikita Khlystov.

Neftekhimik behaalde zijn vijfde overwinning op rij en schoof op naar de negende plaats in de Eastern Conference.

Opmerkelijk is dat dankzij het succes op maandag het team van Oleg Leontyev Traktor inhaalde qua punten, maar het team van Tsjeljabinsk heeft een wedstrijd in handen. Het is vermeldenswaard dat Traktor-doelman Sergei Mylnikov op het moment van het doelpunt van Serikov geblesseerd raakte. De Russische doelman raakte geblesseerd en gaf voorrang aan Zach Fucale, die de aangooi van Sokolov niet aankon.

Je kunt de video bekijken op de officiële KHL-website. De rechten op de video behoren toe aan KHL LLC

In de 12e minuut kwam Alexander Polunin op voorsprong door een pass van Martin Gernat. Op de 10e seconde van de tweede periode maakte Vladimir Alistrov, nadat hij de numerieke meerderheid had gerealiseerd, de score gelijk. Alexander Kadeikin en Alexander Nikishin kregen punten voor assists. In de 30e minuut zette Sergei Tolchinsky SKA op voorsprong. In de 48e minuut scoorde Vladimir Alistrov het derde doelpunt op aangeven van Borna Rendulic.

In de 53e minuut verkleinde Artur Kayumov de voorsprong van de gastheren tot een minimum, maar meer had Lokomotiv niet.

De Yaroslavl-club leed een vierde nederlaag op rij en verloor voor het eerst dit seizoen van SKA. De eerste twee wedstrijden van deze teams in het kampioenschap eindigden steevast met een score van 3:2 in het voordeel van de “spoorwegarbeiders”. Nu hebben de aanvallers van Roman Rotenberg wraak genomen met dezelfde score.

De helderste en meest effectieve wedstrijd van de speldag vond onverwachts plaats in Moskou, waar Dynamo Lada organiseerde. In de 12e minuut bracht Sergei Shumakov de ploeg van Togliatti op voorsprong met een pass van Ostap Safin. Na 14 seconden maakte Pavel Kudryavtsev de stand gelijk. In de 17e minuut zette Eric O’Dell de Moskovieten op voorsprong. Nikita Gusev en Jordan Weal kregen punten voor assists.

In de 19e minuut maakte Dmitry Kugryshev, na een pass van Evgeniy Groshev, de score 2:2. In de 26e minuut scoorde Evgeniy Groshev zelf. In de 33e minuut scoorde Alexey Ozhgikhin, na een pass van Andrey Altybarmakyan, een doelpunt in de minderheid, en Lada leidde met een score van 4:2. In de 39e minuut trok Dmitry Rashevsky één doelpunt terug. In de 49e minuut maakte Cedric Paquette de stand gelijk. Jordan Weal bezorgde de Moskovieten in de verlenging de overwinning. De blauwwitten maakten een schitterende comeback in de Russische hockeyklassieker en breidden hun winning streak uit naar drie wedstrijden.

Programma voor 24 oktober:

SKA verloor de superwedstrijd in de laatste minuut, Magnitogorsk verkeert in een crisis. Resultaten van de dag in de KHL

SKA en CSKA veroorzaakten vernietiging, Spartak kreeg een krachtig momentum. KHL-daguitslagen

“Ak Bars” won de remake van de finale, “Dynamo” Minsk brak de verschrikkelijke streak. KHL-daguitslagen

“Avangard” nam wraak op “Dynamo”, “Salavat” bracht een nederlaag toe aan “Vityaz”. KHL-daguitslagen

Lokomotiv – SKA. Rotenberg zal er spijt van krijgen dat hij Michkov heeft laten gaan

“Lokomotiv” – “Dynamo”: Lichka en Galaktionov staan ​​op het punt aan te vallen!

“Lokomotiv” – “Dynamo”. Zal Dzyuba alle lauweren krijgen?

SKA verloor op sensationele wijze de nul en Atanasov creëerde een meesterwerk. Resultaten van de dag in de KHL

Een vreselijke mislukking van de doelmannen van Metallurg en Gritsyuk’s eerste dubbel voor SKA. Resultaten van de dag in de KHL

“Avangard” is opnieuw in verval, “Salavat” heeft een reeks overwinningen. KHL-daguitslagen

“Torpedo” en “Siberia” zorgden voor een show, “Spartak” vestigde een clubrecord. KHL-daguitslagen

Khokhlachev raakte in een schandaal terecht, Avangard en Salavat kwamen in een stroomversnelling. KHL-daguitslagen

Het eerste doelpunt van Khusnutdinov hielp Sochi niet; Spartak heeft al 5 wedstrijden gewonnen. KHL-daguitslagen

Het einde van de recordreeks van Spartak, Fedorov wil geen EU-sancties. KHL-daguitslagen

De top 5 wedstrijden van maandag: KHL, Premier League en Russische tennisderby

Optreden door een oude krijger. Avangard werd plotseling uit de crisis gehaald door een 36-jarige doelman

Ajax zinkt – de club is in ruim 35 jaar niet zo diep gevallen. De crisis ontstond om verschillende redenen

Waarom is Verstappen zoveel sneller dan Perez? Uitleg over de crisis van de Red Bull-coureur

Is de zomerrevolutie van SKA ingeperkt? Nieuwe clubtransfers – een terugkeer naar de oude stijl

Smolov bij Lokomotiv is een gemengd verhaal. Trofeeën in Rusland, maar complete mislukking in Europa

strong educational background and a passion for programming. After studying at the prestigious Munich University of Applied Sciences, he furthered his knowledge by obtaining an MS in Computer Engineering from Santa Clara University in 2006. Armed with a deep understanding of computer engineering principles, Russell immerses himself in the world of programming with great enthusiasm. From writing elegant code to tackling complex challenges, he embraces the intricacies of the digital realm. Constantly expanding his skill set, Russell remains at the forefront of technology, always seeking new opportunities to innovate and create transformative solutions.